6.6.09

Περιοδικό Mystery


ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ...
Μετά το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ και τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ, η ΜΕΤΑΕΚΔΟΤΙΚΗ δημιούργησε το περιοδικό mystery που σε κάθε τεύχος του αποκαλύπτει πτυχές της μαγείας του Αλλόκοσμου.

Υπάρχει κάτι πέρα από την πραγματικότητα του καθημερινού, μια αίσθηση του διαφορετικού που παρασέρνει την ψυχή σε ταξίδια μαγικά ανάμεσα σε μύθους και παραδόσεις, σε μυστικά και σύμβολα, σε παράξενες ιστορίες και ανεξιχνίαστα φαινόμενα. Υπάρχει κάτι που ξυπνά τον άνθρωπο και τον οδηγεί πέρα από τις πύλες, σε μια ξεχωριστή πραγματικότητα που απαντά σε μία και μόνο λέξη...

mystery το περιοδικό του ανεξερεύνητου
Ακολουθήστε μαζί μας τα ίχνη που οδηγούν:στον κόσμο των Ξωτικών, στα Μεγαλιθικά αινίγματα, στην Αρχαιοαστρονομία, σε άγνωστους Μύθους, στις Γραμμές Ley, σε ασυνήθιστες Παραδόσεις, σε σπάνια Χειρόγραφα & παράδοξα Βιβλία, στην Άγνωστη Αρχαιολογία, στους γρίφους των Πυραμίδων, σε Γοτθικά Πλάσματα & Σκιές απ' το Λυκόφως, στα Εξαφανισμένα Νησιά, στους Καταραμένους Τόπους, σε παράξενες Αποστολές, στα Όνειρα της Φαντασίας, σε Αχαρτογράφητους Τόπους, στους Κρυμμένους Θησαυρούς, στις αναμνήσεις των Ανθρώπων του Μυστηρίου, στις Λεγεώνες του Φόβου, σε Υπόγειες Στοές, σε Αρχέτυπους Θρύλους, σε Μυστικές Τεχνολογίες, σε Μαγικά Κάστρα, σε Απροσπέλαστες Πύλες, στις Οπτασίες της Άλλης Πλευράς και σε άλλες, αμέτρητες ιστορίες που δεν τόλμησε να διηγηθεί ποτέ κανείς!

Ζήστε το Μύθο
Ανακαλύψτε Αυτό που Κατοικεί Ανάμεσά μας
Ταξιδέψτε στο Μυστήριο

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το επίσημο site του περιοδικού, το group των fans στο Facebook (mystery) και το προσωπικό blog του αρχισυντάκτη Γιώργου Ιωαννίδη.



0 σχόλια:

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas