24.6.09

Ο Γκέλερ Επιστρέφει στην Ελληνική TV


Θυμάστε ασφαλώς τον ενθουσιασμό που προκάλεσε ο Γιούρι Γκέλερ όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα επιδεικνύοντας μια μίξη από τις παραφυσικές και ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες. Τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο αγαπητός «θαυματοποιός», μέντιουμ και ψυχαγωγός του παράδοξου αποκτά δική του τηλεοπτική εκπομπή και στην χώρα μας.
Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός του Αντ1 προτίθεται να προβάλει μια νέα σειρά ωριαίων εκπομπών όπου ο Γκέλερ θα επιδεικνύει στους Έλληνες μερικές από τις απίστευτες δυνάμεις του, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθεί να βρει ανθρώπους με ξεχωριστές ικανότητες όπως έχει και ο ίδιος.
Ας σημειωθεί, πως ανάλογες εκπομπές πραγματοποιεί σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης με τίτλο The Next Uri Geller, βαδίζοντας στα πρότυπα του America's Next Top Model της Tyra Banks, αλλά σε διαφορετικό (παραψυχολογικό) πλαίσιο!

1 σχόλια:

Νικόλαος Κουμαρτζής said...

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είδηση, μιας και το επίπεδο των σχετικών εκπομπών στην Ελλάδα θα ανέβει επίπεδο. Απλά καλό είναι να τοποθετήσουμε την όποια εκπομπή στο σωστό επίπεδο.
Η όποια εκπομπή δεν θα είναι σε "παραψυχολογικό πλαίσιο" μιας και κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα έχει ως background την επιστημονική προσέγγιση τέτοιων φαινομένων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα βρίσκεται σε "παραφυσικό πλαίσιο" μιας και θα παρουσιάζει υποτιθέμενες παραφυσικές του δυνάμεις (αμφιλεγόμενες αρκετά), κάτι αρκετά εντυπωσιακό είναι η αλήθεια.

Φιλικά,
Νίκος.

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas