15.8.09

Παράξενες ειδήσεις από το Telegraph.co.uk


Η ηλεκτρονική βρετανική εφημερίδα telegraph διαθέτει στην ιστοσελίδα της ειδική κατηγορία για παράξενα νέα από όλο τον κόσμο.

Παράξενα, άλυτα, πρωτοφανή, αστεία κ.τ.λ. νέα και ειδήσεις ανανεώνονται καθημερινά στον ηλεκτρονικό ιστοχώρο της telegraph και, έτσι, αποτελεί μία πολύ καλή, απλή και γρήγορα βάση δεδομένων με ειδήσεις από όλο τον κόσμο.

Ασφαλώς, η telegraphδεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ιστοσελίδα της βρίσκεται στις υψηλές θέσεις των ηλεκτρονικών ειδησειογραφικών portal σε ολόκληρο το διαδίκτυο!

Η ιστοσελίδα της telegraph: http://www.telegraph.co.uk
Η υπο-σελίδα της telegraph για τις ειδήσεις που ασχολείται και το para-info: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat

2 σχόλια:

Νικόλαος Κουμαρτζής said...

Είναι αρκετές ιστοσελίδες γνωστών δημοσιογραφικών πρακτορείων ή αξιόλογων επιστημονικών περιοδικών που φέρουν ειδικές κατηγορίες για "παράξενα" νέα παγκοσμίως.

Μερικά παραδείγματα...
CBS News: http://www.cbsnews.com/sections/ap/strange/main501370.shtml
SKY News: http://news.sky.com/skynews/Strange-News
LiveScience: http://www.livescience.com/strangenews/

Συνέχισε την καλή δουλειά Μπιζ...

Αναστασίου Δημήτριος said...

Σωστά Νίκ!

Σιγά σιγά, μέσα από το para-info, θα παρουσιάζονται κατά καιρούς όλες οι σελίδες των δημοσιογραφικών πρακτορείων, όπου ένα κομμάτι τους ασχολείται με την ... εναλλακτική ειδησειογραφία και τα παράξενα νέα.

Οι παραπάνω που αναφέρεις είναι παγκοσμίως γνωστές για την εκγυρότητά και την αμεσότητά τους, πράγμα πολύ χρήσιμο που ενδιαφέρει άμεσα το para-info και τους αναγνώστες του!

Μείνετε συντονισμένοι στις ... οθόνες σας(!) και το Para-Info, και ενημερωθείτε για οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στον κόσμο και την Ελλάδα!

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas