21.9.09

Η σκιά του Ιησού σε τοίχο εργοστασίου


Εκατοντάδες πιστοί από κάθε άκρη της Ουκρανίας σπεύδουν να προσκυνήσουν τον... τοίχο ενός εργοστασίου επεξεργασίας ξυλείας στον οποίο έχει εμφανιστεί μια σκιά που παραπέμπει στην εικόνα του Ιησού Χριστού!

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι ουρές που έχουν σχηματιστεί τις τελευταίες ημέρες -στην κυριολεξία- κυκλώνουν το εργοστάσιο της πόλης Βέλικι Μπερέζνι, με τους πιστούς να περιμένουν καρτερικά για ώρες ώσπου να φτάσουν τελικά στο «ιερό» σημείο, να προσκυνήσουν, να αφήσουν ένα λουλούδι και να ανάψουν ένα κερί.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές της χώρας έχουν λάβει έκτακτα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα, αλλά και για να διασφαλιστεί η ομαλή ροή των πιστών προς το σημείο εμφάνισης (;) του Ιησού.

Οπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», το σημάδι-σκιά στον τοίχο άρχισε να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο τοίχο από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, και κάποιοι το αποδίδουν στην υγρασία. Παρ’ όλα αυτά, οι χριστιανοί της περιοχής έχουν πειστεί πως δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά για την ξεκάθαρη θαυματουργή απεικόνιση του προσώπου και του σώματος του Ιησού! Ως εκ τούτου το εργοστάσιο ξυλείας, που έχει την έδρα του στα δυτικά της Ουκρανίας, σήμερα θυμίζει περισσότερο πια τουριστική ατραξιόν παρά χώρο εργασίας.

Πηγή


0 σχόλια:

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas