8.10.09

Μαύρη μαγεία εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο!


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το επιβεβαιώνει όμως στην Πορτογαλία συζητιέται ολοένα και περισσότερο: γύρω από τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος... μαύρης μαγείας άνευ προηγουμένου και το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή είναι να παραμένει νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού..!

"Μία ξένη πλούσια γυναίκα η οποία έχει προδωθεί, έχει πληρώσει έναν Ισπανό μάγο που αποκαλείται Πέπε για να βάλει τέλος στην καριέρα του Ρονάλντο", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Correio de Mahna", με πολλούς να υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο προφίλ ταιριάζει στην Πάρις Χίλτον, πρώην σύντροφο του "CR9".

Ο ίδιος μάλιστα ο Πέπε, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί να κρατάει μαύρη κέρινη κούκλα αλλά και μία φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με το όνομά του πάνω σε αυτή, ισχυρίζεται πως έχει πάρει 15.000 ευρώ από την συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία αρνείται να κατονομάσει.

"Με πλήρωσε να τελειώσω την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό κάνω. Είναι μία δουλειά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του προσωπικά, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι ο εχθρός του πελάτη μου να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ούτε ακόμα και να μου προσφέρουν 200.000 ευρώ".

Η κατάσταση όμως φαίνεται πως έχει περιπλακεί ακόμα περισσότερο, με την εφημερίδα "24 Horas" να φιλοξενεί την ίδια ιστορία προσθέτοντας πως κάποιος από το στενό περιβάλλον του παίκτη επικοινώνησε την Τρίτη με τον μάγο Φερνάντο Νογκέιρα, τον επονομαζόμενο "μάγο Φάφε", προκειμένου να εξαφανίσει τα μάγια.

Την ώρα πάντως που γίνονται όλα αυτά, ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να πιστεύει πως ο σούπερ σταρ της "βασίλισσας" έχει πέσει όντως θύμα μαύρης μαγείας: και αυτό γιατί ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον αστράγαλο που τον ανάγκασε να χάσει το ντέρμπι με τη Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το κρίσιμο ματς της Πορτογαλίας με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Πηγή

Η μαγεία "χτυπάει" μέχρι και τον χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού...!
Και μάλιστα, η σημασία της είδησης είναι ακόμη πιο σημαντική (και γίνεται ευρέως γνωστή από τα Μ.Μ.Ε.) όταν πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών...

0 σχόλια:

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas