4.12.09

Η Μ. Βρετανία σταματάει επίσημα(;) τις έρευνες για τα UFO και την εξωγήινη ζωή


Το τμήμα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης της Μ. Βρετανίας, που ήταν υπεύθυνο για την έρευνα των UFO και της εξωγήινης ζωής, σταματάει την λειτουργία του.

Το τμήμα αυτό είχε ερευνήσει περισσότερα από 12.000 περιστατικά τα τελευταία 60 χρόνια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του υπουργείου, το συγκεκριμένο τμήμα κόστιζε 50 χιλιάδες λίρες κάθε χρόνο στη Βρετανία και όπως δήλωσαν "καμία αναφορά σχετικά με κάποιο UFO δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για τη Μ. Βρετανία"

"Από την 1η Δεκεμβρίου του 2009, τo υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Μ. Βρετανίας δεν θα είναι υπεύθυνο ούτε και θα ερευνεί οτιδήποτε σχετικά με τα UFOs και την εξωγήινη ζωή", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου.

Πηγή και περισσότερα για την είδηση αυτή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Αναμφίβολα, μία εξαιρετικά σημαντική είδηση που μας έρχεται από το μεγάλο Νησί. Ήδη, ουφολόγοι και ερευνητές από τη Μ. Βρετανία ολόκληρο τον κόσμο μείνανε έκπληκτοι από την είδηση αυτή και εκφράζουν την αντίθεσή τους προς το υπουργείο της Μ. Βρετανίας. Άλλοι, πάλι, πιστεύουν ότι δεν σταματήσουν οι έρευνες για τα UFO και την εξωγήινη ζωή, αλλά θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται μυστικά, χωρίς να γίνονται ενημερώσεις όπως γίνονταν μέχρι τώρα.
Όπως και να έχει, η κίνηση αυτή γεννάει πολλές υποψίες, τι λέτε;

1 σχόλια:

Αναστασίου Δημήτριος said...

Ο γνωστός Nick Pope σχολιάζει την είδηση στο παρακάτω video:

http://www.youtube.com/watch?v=agXYVdc1ZCg&feature=player_embedded#

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas