12.9.09

Μυστήριο με αυτοκτονία Έλληνα χάκερ


Ενας νεαρός χάκερ καταφέρνει να σπάσει τους κωδικούς ασφαλείας των οπλικών και αμυντικών συστημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μυστικές συμμαχίες επεξεργάζονται σενάρια συνωμοσίας κατά κυβερνήσεων και κοινωνικών ομάδων και τον πιέζουν, τον εκβιάζουν, τον απειλούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους. Ο φόβος φωλιάζει στην καρδιά του, η «πίεση» που δέχεται θολώνει το μυαλό του και η μόνη διέξοδος που βρίσκει είναι ο θάνατος...


Ολα τα παραπάνω δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ούτε πρόκειται για ένα ακόμα σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας... Πρόκειται για απίστευτη καταγγελία που προβληματίζει έντονα τις διωκτικές αρχές και συγκλονίζει την κοινωνία του Αιγίου, όπου την περασμένη Κυριακή συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον 27χρονο Παναγιώτη, τον Ελληνα χάκερ ο οποίος αποφάσισε -κάτω από περίεργες συνθήκες- να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ολοι πάγωσαν ακούγοντας τον εκπρόσωπο της οικογένειας να διαβάζει ένα «διαφορετικό» επικήδειο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας για τον 27χρονο από τον Ελαιώνα που αυτοκτόνησε τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου. Οι δικοί του τον κήδευαν σαν ήρωα! Και αυτό προβλημάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του νεαρού Παναγιώτη.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν οι φράσεις: «Δεν υπέκυψες. Θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για το μυαλό σου. Αν και σε πίεσαν, δεν πρόδωσες την πατρίδα». Μετά το τέλος της ακολουθίας, γνωστοί και φίλοι πλησίασαν τον τραγικό πατέρα για να τον συλλυπηθούν. Κάποιοι ζήτησαν διευκρινήσεις για τα όσα ακούστηκαν. Ο πατέρας, αν και δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω του μεγάλου του πόνου, επιβεβαίωνε όσα ακούστηκαν μέσα στον ιερό ναό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η κραυγή που ακούστηκε από τη μάνα όταν αντίκρισε το νεκρό παιδί της. Μία γειτόνισσα που μίλησε στην αστυνομία είπε πως την άκουσε να φωνάζει: «Παιδάκι μου, σε έφαγαν οι Αμερικάνοι».

Πηγή

0 σχόλια:

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas