9.11.09

Η Ελλάδα του Παραφυσικού - Ν. Κουμαρτζής



Το δεύτερο βιβλίο ενεργού μέλους της ομάδας Gateway είναι γεγονός! Μετά το "Κάστρα και Θρύλοι στην Ελλάδα " που κυκλοφόρησε πριν από 2 περίπου χρόνια, o Νικόλαος Κουμαρτζής παρουσιάζει ακόμα ένα εξειδικευμένο σύγγραμμα: Την "Ελλάδα του Παραφυσικού".
Να σημειωθεί εδώ ότι η διαδικασία έκδοσης του νέου αυτού βιβλίου δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Αποτελεί ουσιαστικά ένα εκδοτικό πείραμα, μιας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν είτε μέσω του Amazon είτε μέσω του Ψ blog. Κοινώς, δεν μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη του έργου:

Γνωρίζατε πως υπήρχε μία εποχή στην Ελλάδα όπου πραγματοποιούνταν επιστημονικές έρευνες πάνω στα παραφυσικά φαινόμενα; Όπου μεγάλο μέρος της επιστημονικής αφρόκρεμας αποδέχονταν την ύπαρξη τους; Όπου μαθήματα πειραματικής τηλεπάθειας (και αργότερα ολόκληρη σειρά ψυχικών φαινομένων) διδάσκονταν στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδος;
Λιγοστοί άνθρωποι γνωρίζουν τα παραπάνω, ενώ τα τελευταία αρχεία που μαρτυρούν μία τέτοια εποχή χάνονται σταδιακά λόγω φθοράς ή αδιαφορίας.
Αυτό ακριβώς το κενό καλύπτει η έκδοση του παρόντος βιβλίου, το οποίο στις σελίδες του διασώζει όλα τα σπάνια ντοκουμέντα που απαιτούνται για να μην λησμονηθεί η εν λόγω εποχή, η οποία και δύναται να αποτελέσει τη βάση για την επανάκαμψη της παραψυχολογίας στη χώρα μας.
Φθαρμένες φωτογραφίες, ξεχασμένες εμπειρίες, λησμονημένες μα άκρως επιστημονικές έρευνες, αδημοσίευτες πληροφορίες, δεδομένα που κινδύνευαν να χαθούν (ωθώντας στη λήθη μία πραγματικότητα τόσο διαφορετική προς τη σημερινή) κρύβονται στις σελίδες του παρόντος συγγράμματος. Δεν νομίζετε πως ήρθε ο καιρός να γνωρίσετε μία Ελλάδα πιο... παραφυσική;

+ Κεφάλαιο-Έκπληξη: Η Τελευταία Συνέντευξη του Άγγελου Τανάγρα!


Ξεφυλλίστε μέρος του βιβλίου πατώντας εδώ !



0 σχόλια:

Post a Comment

 

© Newpaper Template Copyright by Para-info | Template by Fanchon0706 | Blog Modification by Sir Nicolas